Brodering

Brodering er en metode som egner seg for merking direkte på plagg eller til merker som sys på.

Brodering er en klassisk og tidløs metode som gir en eksklusiv og sofistikert look på en rekke ulike plagg og materialer. Det er en teknikk som egner seg perfekt for direkte merking på plagg eller til merker som sys på.

Med brodering kan du legge til en personlig og profesjonell touch på alt fra skjorter og strikkede plagg til frotté, jakker, sekker og mye mer. Broderi kan også brukes til å lage unike og skreddersydde gaver til venner og familie.

Brodering kan gjøres med en rekke ulike tråder og materialer, og det er mulig å skape et bredt utvalg av mønstre og stiler. Enten du foretrekker enkle linjer og geometriske figurer eller intrikate blomstermønstre og initialer, kan brodering hjelpe deg med å oppnå det utseendet du ønsker.

Vi hjelper deg

Trykk for privat eller bedriftsmarkedet

Vi har siden oppstart i 2016 satset på trykking av bunadsmønster og profiltrykk i hovedsak med silketrykk teknikk, men vi produserer også digitale trykk, reklamemateriell og småfoliering for profilmarkedet. Kort leveringstid og kvalitet er en selvfølge for oss. Trykkene vi leverer er miljøvennlige. Ta kontakt for et tilbud!

Kontakt oss