Profil

Vi kan tilby et bredt spekter av produkter innenfor profilartikler, giveaways, tekstiler og firmagaver som gjør deg synlig og styrker din konkurranseevne.

Sørg for at du synes!

Vi kan tilby et bredt spekter av produkter innenfor profilartikler, giveaways, tekstiler og firmagaver som gjør deg synlig og styrker din konkurranseevne. Perfekt til messer, konferanser og kundemøter.

Vi kommer gjerne med tips og ideer – her er det nesten bare fantasien som setter grenser! Giveaways som penner, kopper, flasker, gaveartikler, reklamemateriell, småskala skilt, enklere foliering, PVC-bannere, beachflagg, flagg, rollup osv.

Vi leverer alle typer trykk til profil, og forhandler de fleste leverandører på klær og reklameartikler.

Silketrykk er vår beste kvalitet. Det vil si at fargen trykkes direkte på stoffet eller andreoverflater/materialer. F.eks. vimpel, trekk, duk, pose, sekk osv. Dette er slitesterkt og tåler mest i forhold til bruk og vask, og er metoden vi bruker med mindre annet er avtalt.

Silketrykkede transfermerker tåler også mye bruk og vask, og er hensiktsmessig å bruke når det skal trykkes på spesielle stoffer som ikke kan inn i tørkemaskinen.

Digitaltrykk blir ofte brukt på logoer som inneholder mange farger og graderinger i fargene, eller foto. Denne metoden gjengir sjatteringer og foto på en tilfredsstillende måte. Ta kontakt om du ønsker et tilbud.

Vi hjelper deg

Trykk for privat eller bedriftsmarkedet

Vi har siden oppstart i 2016 satset på trykking av bunadsmønster og profiltrykk i hovedsak med silketrykk teknikk, men vi produserer også digitale trykk, reklamemateriell og småfoliering for profilmarkedet. Kort leveringstid og kvalitet er en selvfølge for oss. Trykkene vi leverer er miljøvennlige. Ta kontakt for et tilbud!

Kontakt oss